Som goda kamrater träder Natos generalsekreterare, Norges förre statsministern Jens Stoltenberg och statsminister Alexander Stubb (Saml) fram framför pressen.
Några riktigt intrikata detaljer från den lunchbordsdiskussion som just ägt rum avslöjar de inte.
– Vi diskuterade Ryssland och Ukraina och jag förklarade vår inrikessituation. Vi står inför ett riksdagsval och det förefaller som om det råder konsensus bland partierna att inte utesluta möjligheten att ansöka om medlemskap i Nato under nästa valperiod, sade Stubb om lunchsamtalet.
Det kan hända att det instundande valet är en delorsak till presskonferensen med Stoltenberg.
Bara ett par timmar tidigare har Stubb haft annat finbesök i sin tjänstebostad Villa Bjälbo när EU:s utrikespolitiska representant Federica Mogherini varit på besök. Också då har en presskonferens ordnats efteråt. Mogherini har lämnat Bjälbo bara en kvart innan Stoltenbergs ankomst.
– Vi är mycket oroade över situationen i Ukraina. Det vi nu ser är ett annorlunda Ryssland. Både Nato och Finland har i många år strävat efter mer samarbete med landet, men för att kunna ha en konstruktiv relation med Ryssland måste landet respektera sina grannar och sina grannars gränser, säger Stoltenberg.
Stoltenberg ser ingen motsättning mellan ett starkt försvar och dialog.
– Min erfarenhet som statsminister för Norge är att ett starkt försvar utgjorde en grund för dialog med Ryssland, förklarar Stoltenberg och påminner om kravet att respektera vapenvilan efter Minskavtalet och dra tillbaka alla tunga vapen från stridszonen i östra Ukraina.
Som EU-frågan för Norge
De senaste veckorna har röster höjts för att Finland inte kan ansöka om medlemskap i militärpakten så länge som Ukrainakrisen pågår eftersom en ansökan skulle kunna tillspetsa krisen ytterligare.
Men Stoltenberg vill inte säga sin syn på saken:
– Jag vet hur viktiga de här diskussionerna är och jag tänker inte komma med några råd till er. Finlands relation till Nato påminner lite om Norges relation till EU. Norge står EU nära men har inte kunnat gå med. Det har varit en stor fråga för Norge i decennier.
Stubb påminner om att han under nästa valperiod önskar se en rapport som skulle bena ut plus och minus med ett finskt medlemskap i Nato och tillägger, med hänvisning till folkopinionen som motsätter sig ett medlemskap, att han inte ser att Finland inom en snar framtid skulle gå med.
Stoltenberg kommenterar läget i östra Ukraina och säger att det för stunden förefaller som om vapenvilan håller.
– Nästa steg är att de tunga vapnen dras bort. Nato stöder utvidgade ekonomiska sanktioner om vapenvilan inte består, eller om separatisterna utvidgar sitt territorium.